Donderdag 3 oktober om 17.00 uur was het moment eindelijk daar, na maanden van voorbereiding gaan Interbest en Ngage Media per heden verder als Ocean Nederland.

Met het samenvoegen van Interbest en Ngage Media tot Ocean Nederland ontstaat de grootste digitale OOH-mediaexploitant van Nederland. Met 285 groot formaat schermen op 168 locaties heeft Ocean een nationale propositie met een dagelijks bereik van meer dan 20 miljoen contacten. Real-time data maakt het mogelijk om merken op het juiste moment op de juiste plek bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. En monitoring en tracking van creatieve campagnes zorgt ervoor dat resultaten geanalyseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Met het launch event is het startschot gegeven voor de introductie campagne ‘The Urge to Show’.

Meindert van den Heuvel, Managing Director, “The Urge to Show is het gevoel dat iedere adverteerder kent. Het verlangen en de spanning als je niet kunt wachten om je campagne aan de wereld te laten zien. Dat verlangen begrijpt Ocean beter dan wie dan ook. En daar is ons hele netwerk op ingericht: de mooiste schermen op de beste locaties met de nieuwste technieken.”

Vanaf begin 2020 zal Ocean Nederland werken vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam. Als digitaal marktleider verplicht Ocean zichzelf de veelzijdigheid en effectiviteit van DOOH uit te dragen. Komende periode zal daarom in het teken staan van onder andere een vernieuwde pricing strategie waarmee cross mediale inzet wordt vergemakkelijkt. Er zal worden geïnvesteerd in nieuwe data, technieken en onderzoeken. En de in de UK zeer succesvolle ‘Ocean Creative Contest’ zal in het voorjaar 2020 in Amsterdam worden georganiseerd.

Xavier Tilman, Managing Director, “De start van Ocean in Nederland is in vele opzichten een nieuw hoofdstuk in DOOH. Met een landelijk dekkend netwerk, een fantastisch team en heel veel energie willen wij samen met adverteerders en bureaus onze ambities gaan realiseren.”

Ocean Outdoor Limited

Ocean Outdoor Limited is de moedermaatschappij van Ocean Nederland. Ocean is de UK-marktleider in DOOH met schermen in de grootste en belangrijkste steden van de UK (Engeland en Schotland). Naast de overname van Ngage Media, Interbest en Beyond, vanaf heden Ocean Nederland, heeft Ocean recent de overname aangekondigd van Visual Art Media. Hiermee breidt het netwerk verder uit in Noord Europa naar Zweden, Denemarken, Finland en Duitsland.

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of 06 1076 6161.

Deel op