Ocean wint wederom aanbesteding Amsterdam Zuid WTC

Na een aantal maanden van afwezigheid wordt er begin 2021 weer een groot digitaal scherm op Amsterdam Zuid WTC geplaatst. Tot februari jl. exploiteerde Ocean dit populaire en geliefde scherm, waar menig adverteerder jarenlang heeft geschitterd.

In het hart van de Zuidas zal per begin januari een 37m2 groot formaat digitaal scherm worden geplaatst. Deze week hebben de Gemeente Amsterdam en Ocean Outdoor Nederland hiertoe een meerjarencontract getekend.

Deze markante locatie trekt een unieke doelgroep. ‘The business district’ in Amsterdam huisvest vele grote nationale- en internationale bedrijven met bijbehorende sport- en studiefaciliteiten, diverse retail en een aantrekkelijk horeca aanbod. Station Amsterdam Zuid is het snelst groeiende station van Nederland en is qua reizigers het op één na grootste station van Amsterdam, met momenteel al 73.000 reizigers per dag. Het gebied is volop in ontwikkeling en heeft als ambitie om zich te ontwikkelen tot het tweede centrum van Amsterdam, een toplocatie waarin werken, wonen en voorzieningen worden gecombineerd met een sterk internationaal karakter.

Ocean investeert opnieuw in een ‘state of the art’ digitaal scherm van 37m2. Het scherm zal worden ingezet voor commerciële mediaexploitatie en dienst doen als communicatie platform voor Gemeente Amsterdam, Zuidasdok en haar partners:

Jaco Perlot, directeur Strategie en Omgeving van Zuidasdok – “De komende jaren werken we aan een nieuw station Amsterdam Zuid en de ontwikkeling van Zuidas als gemengd woon- en werkgebied. Met dit scherm hebben we tweederde van de zendtijd tot onze beschikking. We zijn blij dat we onze bezoekers kunnen blijven informeren over onze werkzaamheden.”

Ocean x Amsterdam Zuid WTC

Xavier Tilman Joint Managing Director Ocean Outdoor Nederland – “Wij zijn ontzettend blij dat we de fijne samenwerking met de Gemeente Amsterdam kunnen voortzetten. Het scherm aan de Zuidas is één van de eerste groot formaat digitale schermen in Nederland en wij zijn dan ook enorm trots dan we de exploitatie hierop kunnen voortzetten. Wij streven ernaar om een aantrekkelijke programmering te ontwikkelen die naadloos aansluit bij interesse van de doelgroep alsook bij de communicatiebehoefte van de Gemeente zelf.”

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

 

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 164 locaties en 286 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continue in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Deel op