In opdracht van de gemeente Emmen heeft Ocean Outdoor sinds 2016 het scherm op het Raadhuisplein geëxploiteerd. Onlangs is de succesvolle samenwerkingsovereenkomst verlengd met een mooie upgrade. Het oude scherm is volledig vervangen door een interactief scherm, The Royal @ Emmen.

Dit nieuwe scherm, met alle interactieve features, is geïnstalleerd op de gevel van het Atlas Theater en naast de entree van Wildlands. Met een indrukwekkend oppervlak van 90 vierkante meter is dit het grootste digitale scherm in het City netwerk van Ocean.

Het scherm kreeg voor het eerst nationale aandacht in 2016 toen het officieel werd ingehuldigd door Zijne Majesteit de Koning tijdens zijn bezoek aan Emmen in het kader van Koningsdag. Nu, tijdens het meest recente bezoek van de koning aan Emmen voor Koningsdag 2024, heeft het scherm opnieuw een prominente rol gespeeld in de festiviteiten, waarmee het zijn status als een centraal kenmerk van het stadslandschap bevestigt.

Dit geavanceerde scherm zal dienen als een dynamisch communicatieplatform voor evenementen, culturele aankondigingen en gemeentelijke informatie, waardoor het Raadhuisplein in Emmen nog meer tot leven komt met de kracht van moderne technologie.

Voor meer informatie, bekijk de locatiepagina.