Ocean Outdoor nederland

Ocean Nederland is alweer een week oud! Vorige week hebben wij op en spectaculaire wijze aan de wereld laten weten dat wij er zijn!

Na maanden van voorbereiding hebben jullie vorige week mee mogen genieten van ons launch event, waarin we van ‘The Drop’ overgingen naar ‘The River’ om te eindigen in ‘The Ocean’. Met dit event is ook het startschot gegeven voor de introductiecampagne ‘The Urge to Show’, waar je de aankomende tijd nog veel meer van gaat zien en horen. Als digitaal OOH-marktleider verplicht Ocean zichzelf de veelzijdigheid en effectiviteit van ons medium uit te dragen.

The Urge to Show

The Urge to Show

Graag willen wij samen met jullie even terugblikken op een fantastische avond waar jullie een belangrijk onderdeel van waren. Tijdens deze avond zijn er ook diverse foto’s gemaakt. Deze vind je hier:  Foto’s Ocean Outdoor Launch Event

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor een geweldige avond! Bekijk hieronder de aftermovie!

Aftermovie Launch Event 3 oktober

Aftermovie Launch Event 3 oktober

Ocean Nederland

De komende periode zal in het teken staan van onder andere een vernieuwde pricing strategie waarmee cross mediale inzet wordt vergemakkelijkt. Er zal worden geïnvesteerd in nieuwe data, technieken en onderzoeken en zullen wij in het voorjaar van 2020 de ‘Ocean Creative Contest’ in Amsterdam gaan organiseren. Vanaf begin 2020 zal Ocean Nederland werken vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam.

Ocean is de grootste digitale OOH-mediaexploitant van Nederland. Met 285 groot formaat schermen op 168 locaties heeft Ocean een nationale propositie met een dagelijks bereik van meer dan 200 miljoen contacten. Daarnaast beschikken wij over real-time data die het mogelijk maakt om merken op het juiste moment, op de juiste plek en bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Ocean Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited. Ocean is de UK-marktleider in DOOH met schermen in de grootste en belangrijkste steden van de UK (Engeland en Schotland).

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of 06 1076 6161.

Deel op